Snackos med bränd ananas, vaniljglass och kolasås

Snackos med bränd ananas, vaniljglass och kolasås.

Publicerat:

Tillagningstid:

Saltet från saltstenen och det brända lyfter smakerna i ananasen. Du kan enkelt byta ut ananasen mot en annan frukt som du gillar.

Ingredienser

6 - 8portioner

  • 6-8
    hårda tortillaskal
  • 100g
    chokladkaka
  • 100g
    färsk ananas
  • 8msk
    vaniljglass
  • ½dl
    kolasås
  • mynta

Så lagar du

1. Fördela chokladen i tacoskalen. Smält i 5 minuter i ugnen på 200 grader eller 1 minut i micron.

2. Tärna ananasen, lägg den på saltstenen och bränn på båda sidorna med brännare.

3. Fördela ananasen i tacoskalen. Toppa med vaniljglass och kolasås. Garnera med mynta.

Dela det här receptet med dina vänner!