Sommarbuffé: Macaronisallad med cheddar- och fetaost

Ingredienser

10portioner

  • 1.5-2liter
    makaroner
  • 1dl
    örter
  • 0.5dl
    bladpersilja
  • 1dl
    olivolja
  • 2st
    vitlöksklyftor
  • 0.5dl
    cheddarost
  • efter smak
    salt och peppar
  • 200g
    cheddarost
  • 200g
    fetaost

Så lagar du

Koka makaronerna i lättsaltat vatten. Spola kalla. Tänk på att pastan ska ätas kall så den ska inte ha för hårt tuggmotstånd.

Mixa samman örter, persilja, olivoljan, vitlöken och osten. Smaka av med salt och peppar.

Vänd upp pastan med örtoljan och vänd ned osten.

Delade körsbärstomater eller rostade grönsaker är gott och vackert att lägg i salladen.

Dela det här receptet med dina vänner!