Squashbiffar med chili och ingefära
![Squashbiffar med chili och ingefära](/recept/_next/image?url=http%3A%2F%2Fdrupal.internal%2Fsites%2Fdefault%2Ffiles%2Fstyles%2Frecipe_image%2Finternal%2Fimages%2F3505856.jpg%3Fh%3Dc673cd1c%26itok%3DD1ddp73c&w=3840&q=100)
Publicerat:
2015-09-08Tillagningstid:
Vegetarisk hamburgare med kryddig kick.
Ingredienser
4portioner
- 1stsquash
- 1dlkikärtsmjöl
- ½dlpotatismjöl
- 1stägg
- 2mskcrème fraiche
- 3cmfärsk ingefära, finriven
- 1stmild chili, urkärnad och hackad
- salt
- smör till stekning
Förslag på tillbehör
- färsak grönsaker
- skivad rödlök
- riven ost
- pitabröd
- gräddfil
- tomatsalsa
Så lagar du
1. Riv squash grovt, blanda med resterande ingredienser. Stek en provbiff och korrigera kryddning och konsistens. Ibland innehåller squashen mer vätska, då tar du i mer mjöl om de inte håller ihop när du steker.
2. Forma till biffar med en sked och stek gyllene i smör.
3. Servera med dina favorittillbehör, eller enligt förslaget i ingredienslistan.