Squashsallad med fetaost, honung och rostade nötter

Squashsallad med fetaost, honung och rostade nötter

Ingredienser

4portioner

  • 2st
    squash
  • 70g
    ruccola
  • 150g
    fetaost
  • 2-3msk
    flytande honung
  • 3msk
    balsamico
  • 1dl
    rostade hasselnötter
  • salt och svartpeppar
  • olja till stekning

Så lagar du

1. Rosta hasselnötterna i ugnen på 200 grader i 10 minuter. Gnid sedan bort skalen med en handduk.

2. Skär squash i skivor, ca 1 cm tjocka. Stek gyllene i olja på hög värme. Lägg på ett fat, lägg på rucola.

3. Smula osten över, ringla på honung och balsamico. Toppa med nötterna.

4. Servera gärna med ett gott bröd att fånga upp dressingen med.

Dela det här receptet med dina vänner!