Stekt höna med krispig vitkål och romsk pasta

Förberedelsetid:

Tillagningstid:

Stekt höna med krispig vitkål och romsk pasta.

Publicerat:

Förberedelsetid:

Tillagningstid:

En traditionell romsk rätt som är lätt att laga med få ingredienser med mycket smaker. Mättar många munnar och smakar supergott! Komponerad av Kiresz & Vida Balok.

Ingredienser

4 portioner

  • 1
    höna
  • 1 stort
    vitkålshuvud
  • 3 tsk
    vegeta (till hönan)
  • 1 msk
    paprikapulver
  • 250 g
    margarin (till hönan)
  • 100 g
    margarin (till kålen)
  • ½ tsk
    svartpeppar
  • 2 msk
    salt

Romsk pasta

  • 1 tsk
    salt
  • 4
    ägg
  • 7 dl
    mjöl
  • ½-1 dl
    vatten

Så lagar du