Thailändsk kycklinggryta med pumpa

Thailändsk kycklinggryta med pumpa

Ingredienser

6portioner

  • 900g
    kycklingfilé
  • 2tsk
    salt
  • 2krm
    svartpeppar
  • 1msk
    olja
  • 1st
    purjolök
  • 1bit(ar)
    pumpa
  • 1st
    röd paprika
  • 1st
    broccoli
  • 1burk(ar)
    kokosmjölk
  • 2tsk
    grön curry

Tillbehör:

  • Ris

Så lagar du

1. Strimla kycklingfiléerna. Ansa och skär purjolök, pumpa och paprika i bitar eller strimlor. Skär broccolin i små buketter.

2. Salta, peppra och bryn kycklingen i olja. Flytta över till en gryta. Tillsäätt purjolök, pumpa, paprika, broccoli i buketter. Blanda kokosmjölk med currypasta och häll över grytan. Koka ca 10 minuter. Smaka av om det behövs mer salt, peppar eller currypasta. Servera med ris.

Dela det här receptet med dina vänner!