Torsktartar med smak av senap och svenska äpplen

Torsktartar med smak av senap och svenska äpplen

Ingredienser

4portioner

  • 200g
    fryst torsk
  • 1tsk
    salt
  • 1tsk
    socker
  • 1msk
    grov senap
  • 200 g
    svenska äpplen
  • 2msk
    hackad färsk dill
  • 1msk
    kapris
  • 1msk
    finhackad rödlök
  • 1msk
    olivolja
  • 1msk
    cironsaft
  • 4skiva(or)
    rågbröd
  • sallad

Så lagar du

Serveras med kapris och rödlök.

1. Skär torsken i små tärningar. Blanda med salt, socker, dill och senap. Riv i äpple och blanda väl.
2. Fördela torskblandningen på de fyra brödskivorna. Lägg på tallrik.
3. Blanda sedan ihop kapris, den finhackade rödlöken, citronsaften och olivoljan.
4. Ringla kaprisblandningen på tallriken, runt torsktartaren och placera sallad ovanpå.

Dela det här receptet med dina vänner!