Tortellini med fänkål och kantareller
Publicerat:
2012-10-24Ingredienser
4portioner
- tortellini till 4 personer
- 1stfänkålsstånd
- 300gkantareller
- 1stgul lök
- 3stvitlöksklyftor
- salt och peppar
Ostkräm:
- 3mskphiladelphiaost
- 0,5dlmjölk
- 4stråa äggulor
- 1dlriven parmesan
Så lagar du
Ostkräm: Vispa ihop philadelphiaosten med mjölken. Smaksätt med salt och peppar.
Skär fänkålen i tunna klyftor, skala och klyfta löken, skala och skär vitlöken tunt. Borsta kantarellerna.
Bryn allt och smaksätt med salt och peppar. Koka pastan. Blanda ner pastan och ostkrämen i svampfräset.
Lägg upp på fat och strö över parmesanen, dra ett par drag med svartpepparkvarnen. Servera pastan med en äggula.