Tortellini med fänkål och kantareller

Tortellini med fänkål och kantareller

Publicerat:

Ingredienser

4portioner

  • tortellini till 4 personer
  • 1st
    fänkålsstånd
  • 300g
    kantareller
  • 1st
    gul lök
  • 3st
    vitlöksklyftor
  • salt och peppar

Ostkräm:

  • 3msk
    philadelphiaost
  • 0,5dl
    mjölk
  • 4st
    råa äggulor
  • 1dl
    riven parmesan

Så lagar du

Ostkräm: Vispa ihop philadelphiaosten med mjölken. Smaksätt med salt och peppar.

Skär fänkålen i tunna klyftor, skala och klyfta löken, skala och skär vitlöken tunt. Borsta kantarellerna.

Bryn allt och smaksätt med salt och peppar. Koka pastan. Blanda ner pastan och ostkrämen i svampfräset.

Lägg upp på fat och strö över parmesanen, dra ett par drag med svartpepparkvarnen. Servera pastan med en äggula.

Dela det här receptet med dina vänner!