Toscakakor

Tillagningstid:

Toscakakor.

Publicerat:

Tillagningstid:

Ingredienser

12 portioner

Mördeg

  • 90 g
    florsocker (1 ½ dl)
  • 270 g
    vetemjöl (4 ½ dl)
  • 180 g
    rumstempererat smör
  • 20 g
    äggula (1 st)

Mazarinfyllning

  • 250 g
    mandelmassa
  • 100 g
    rumstempererat smör
  • 110 g
    ägg (2 st)
  • 60 g
    äggula (3 st)

Tosca

  • 30 g
    pistagenötter (½ dl)
  • 50 g
    cashewnötter (¾ dl)
  • 30 g
    paranötter (½ dl)
  • 50 g
    flisad sötmandel (¾ dl)
  • 50 g
    vispgrädde (½ dl)
  • 50 g
    smör
  • 50 g
    strösocker (½ dl)
  • 50 g
    honung eller glykos (2 msk)

Så lagar du