Varm kronärtskocksdipp

Tillagningstid:

Varm kronärtskocksdipp.

Publicerat:

Tillagningstid:

Perfekt plockmat för glammiga glöggpartyn eller andra mingeltillfällen, bara att dippa grönsaker, knäckebröd eller annat gott bröd i den här varma och krämiga röran.

Ingredienser

6 portioner

Varm kronärtskocksdipp

  • 1 burk(ar)
    kronärtskockshjärtan
  • 1 dl
    majonnäs (gärna hemgjord)
  • 2 dl
    crème fraiche
  • dl
    riven parmesan
  • 1 st
    citron, rivet skal
  • 2 msk
    finhackad bladpersilja
  • 1 st
    liten scharlottenlök
  • 2 klyfta(or)
    vitlök
  • 1 st
    röd chili

Tillbehör

  • tunna knäckebröd
  • morot
  • paprika

Så lagar du