Vegetarisk smörgåstårta

Ingredienser

10 portioner

  • 1 färdig botten för smörgåstårta, 3 skivor

Fyllning 1

  • 200 g
    naturell färskost
  • ½ dl
    kesella
  • 200 g
    grillade, soltorkade tomater, hackade
  • ½ dl
    basilika, strimlad

Fyllning 2

  • 250 g
    fetaost
  • 300 g
    naturell färskost
  • 1 dl
    kesella, 10 %
  • ½
    citron, det gula av skalet rivet
  • 2 dl
    svarta oliver, hackade

Garnering

  • 1 dl
    pumpakärnor
  • 2 dl
    rostad mandel, hackad
  • 1 dl
    rostade pinjenötter
  • 3 st
    gröna oliver
  • 2 dl
    svarta oliver
  • 1
    röd paprika, hackad
  • 5 st
    cocktailtomater, halverade
  • 1
    påse rucola

Så lagar du

Här kan du skriva ett inlägg