Vego Rydberg

Tillagningstid:

Potatisen på ena halvan, svampen på den andra och löken som en smal rand i mitten med äggulor och färsk timjan på en vit tallrik.

Publicerat:

Tillagningstid:

Stekt svamp, lök och potatis med pepparrotscrème. Varubristen tvingar fram ny kreativitet i köket på Ninas. Nisse skapar den här vegetariska versionen av biff Rydberg, och det blir förstås en succé.

Ingredienser

4 portioner

  • 1 kg
    potatis, fast
  • 2
    gula lökar, finhackade
  • 600 g
    blandad svamp, färska champinjoner, skogschampinjoner eller karl johan
  • smör till stekning
  • ½ tsk
    misopasta

Tillbehör

  • 4
    äggulor
  • färsk timjan till servering

Pepparrotscrème

  • 2 dl
    crème fraiche
  • 3 msk
    pepparrot, färskriven
  • 1 msk
    dijonsenap
  • ½-1 tsk
    citronsaft
  • salt och peppar

Så lagar du