Vietnamesiska vårrullar

Tillagningstid:

Vietnamesiska vårrullar.

Publicerat:

Tillagningstid:

En fräscht krispig och hälsosam rätt med smak av passionsfrukt och anka som passar till alla tillfällen! Samla gärna familj och vänner så alla kan göra varsin vårulle. Rätten går att gör vegansk och nötfri beroende på vad man väljer att fylla sina vårrullar med.

Ingredienser

4 portioner

  • 20
    rispapper
  • 1 paket
    glasnudlar
  • ¼
    rödkål
  • 2
    morötter
  • ½
    gurka
  • 2
    ankbröst
  • cayennepeppar
  • 1 kruk(or)
    thaibasilika
  • 1 kruk(or)
    mynta
  • 1
    huvud gemsallad

Dippsås

  • ½ tsk
    soja
  • 1 dl
    passionsfruktspuré
  • ½ tsk
    mirin
  • 1 tsk
    sesamolja
  • ½ dl
    färsk koriander, fint strimlad
  • ½ dl
    hasselnötter (kan uteslutas vid nötfri)
  • 2 tsk
    honung
  • ½
    chilifrukt

Så lagar du