Vitlöksgratinerad entrecote med avokadosallad
Ingredienser
4portioner
Entrecote
- 4stportionsbitar entrecote, 160 g/port
- 125gfärskost vitlök & örter
- ½dlcrème fraiche
- smör till stekning
- salt, vitpeppar
Färgglad avokadosallad
- 2stavokado, i bitar
- ½paketcocktailtomater, halverade
- 50grucola
- 2stmorötter, rivna
- 1ströd lök, hackad
- 1tskfransk senap
- 1mskvinäger
- 2mskolivolja
- salt, peppar
Så lagar du
1. Stek köttet gyllene i smör på bägge sidor, salta och peppra.
2. Blanda färskost och crème fraiche, klicka blandningen på köttet. Låt vila i pannan en stund eller gratinera i ugn, 250 grader cirka 2 minuter. Gör sallad under tiden.
3. Vispa ihop senap, vinäger och olja med en liten nypa salt och peppar. Vänd ner resterande ingredienser.