Wrap med grönkålstapenade på tofu

Tillagningstid:

skuren smörgås

Publicerat:

Tillagningstid:

Prova en vegansk wrap med en tapenade på grönkål som innehåller fräscha smaker av citron och mynta. Tahinidressingen lyfter wrapen till nya höjder.

Ingredienser

4 portioner

  • 4 st
    tortillabröd, runda
  • 60 g
    grönkål (ca 2 stora blad)
  • 1 st
    paket tofu, naturell
  • 2 msk
    kapris i lag
  • ½ st
    citron, skalet och saften
  • 2 msk
    olivolja
  • ½ tsk
    torkad mynta
  • 1 st
    rödbeta, skalad
  • 8 st
    små kokta potatisar
  • 1 dl
    tahini
  • 1 st
    citron, saften
  • 2 dl
    vatten
  • ¼ tsk
    havssalt

Så lagar du