Scener ur ett tonårsliv - ny serie med William Spetz

Scener ur ett tonårsliv.
Scener ur ett tonårsliv.

Efter succén med Williams Lista är William Spetz tillbaka med en ny sketchbaserad serie här på SVT Humor. Det blir nya karaktärer, nya livsviktiga frågor och ännu mer skratt.

I 15 avsnitt bjuds vi på olika scener hämtade ur Williams och hans vänners liv. Det är stora och små problem som avhandlas, alltid med knivskarp humor och med en William Spetz i högform. Det handlar om allt från den första kyssen, jakten på likes på Facebook till smartphoneberoende och rasism.

- Det är fler störda karaktärer som utmanar normen för en tonåring, allt från uppmärksamhetssökande Lisa på Facebook och Peter som aldrig slutar spela tv-spel, till Sandra som aldrig kan säga nej, säger William Spetz.

I rollen som forskaren Bo Nilsson, som har utvecklat en metod som låter oss se vad som händer i Williams hjärna, ser vi skådespelaren Claes Månsson. Han är en av Sveriges mest omtyckta komiker och har gjort allt från att spela Shakespeare på Dramaten till roller i revyer och filmer och var en del av det populära Lorrygänget.

- Det har varit väldigt, väldigt roligt att göra den här serien tillsammans med William. Man blir så glad över unga människor som är så kreativa och entusiastiska, säger Claes Månsson.

Serien är producerad av Art 89 Television, som tidigare gjort Williams Lista, Danne och Bleckan och The Fabulous life of Ana Gina.

Scener ur ett tonårsliv

Sketchserie med William Spetz