Allt från fjärde veckan: Bakom kulisserna i porrens värld

I fjärde veckan får vi träffa en av Sveriges mest kända porrstjärnor, vi får hänga med bakom kulisserna hos en porrskådis som gör camshower och hittar favoriter bland både p-rullar och erotiska noveller.

Porr kan vara både skämmigt och upphetsande, vissa förkastar hela branschen andra älskar porr. Fjärde veckan får deltagarna komma bakom kulisserna i porrvärlden. Hur är det egentligen att jobba med porr?
Elsa träffar en av Sveriges internationella porrstjärnor, Johanna Jussinniemi – mer känd som Puma Swede. Vad gillar hon med sitt jobb, och vad är det sämsta? Vad gör hon på jobbet?
- ”Shit shower and shave” är standard innan inspelning, säger Puma Swede.

Anthon gör ett hemma-hos-besök hos den svenska porrskådisen Sanna Rough, en välutbildad tjej med sambo som spelar in porr och gör camshower. Ena stunden lagar hon mat eller hänger tvätt, andra stunden oljar hon in sig och dominerar folk över webbcam.

Andrea kommer att få bättre koll på porrfilm och porrens historia. Förr var det ännu mera pang på rödbetan eftersom det var så dyrt att göra film. Vi kommer visa klipp, bland annat från filmer från porrisarnas begynnelse. Det ser ut ganska mycket som nu, men med mer hår.
Linnéa botaniserar bland erotiska noveller och läser om seriesex, gammalt sex, klassiker och hittar sin egen favorit bland erotican.

Dessutom kommer Sanna Rough ge sina egna sexställlningstips. Hur vill porrstjärnan själv helst ligga?

Sex veckor

Allt du behöver veta om sex