Porrstjärnans egna favoriter

Om porrstjärnan själv får välja - vilka ställningar blir det då i sängen? Sanna Rough berättar själv om sina favoriter, och tipsar om vad som är extra bra när man som tjej vill få orgasm.

Min favoritställning är att rida killen. När jag rider gnuggar jag min klitta på killens mage och tack vare att jag gör så kan jag komma på 5 minuter, det är extra skönt om killen stoppar in ett finger i baken samtidigt, man blir lite extra stimulerad då.
Tjejer glömmer ofta bort att vi också ska få komma och vi måste ju få orgasm innan killen får utlösning och därför är det viktigt att vi tar för oss mer och gör det vi själva tänder på.
För att killen inte ska få utlösning för tidigt kan man prova med att byta ställning, till exempel kan killen gå ner och slicka tjejen ett tag och fokusera mer på hennes njutning istället för sin egen.
En annan ställning jag gillar är faktiskt missionären, samtidigt som killen tar en hårt så kan tjejen använda en så kallad magic wand, en vibrator, som stimulerar klitoris. Gör jag det får jag kraftiga orgasmer, och en buttplugg där bak gör det bara extra skönt!

Sex veckor

Allt du behöver veta om sex