Åsne Seierstad, Nicolaj Coster-Waldau, Patti Smith och Seth Meyers till Skavlan

 I veckans program berättar krigskorrespondenten Åsne Seierstad om sitt nya stora bokprojekt. Vi träffar Game Of Thrones-stjärnan Nicolaj Coster-Waldau, som växte upp i en liten dansk by. Vi möter musikern och författaren Patti Smith, som också bjuder på en unik version av "Beneath the Southern Cross". Och talkshowstjärnan och komikern Seth Myers talar om hur USA:s nye president skapat en guldålder för komiker som han själv.

Hon är krigskorrespondenten som även är prisbelönt och världsberömd för böcker som ”Bokhandlaren i Kabul”, ”En av oss” och ”Två systrar”. I Skavlan avslöjar Åsne Seierstad sitt nya stora bokprojekt.

Dessutom kommer Game Of Thrones-stjärnan Nicolaj Coster-Waldau som växte upp i en liten dansk by med endast 40 invånare. Nu har han fans över hela världen, efter att ha överlevt sju tuffa säsonger som skådespelare i världens största TV-serie.

Patti Smith har uppnått ikonisk status både som musiker och författare. I kvällens Skavlan ger hon en personlig intervju, bland annat om sina nerver vid Nobelceremonin. Vi får också avnjuta en unik version av ”Beneath the Southern Cross”. 

Talkshowstjärnan och komikern Seth Meyers har fått skulden för att vara den som mobbat Donald Trump till att ställa upp som presidentkandidat. I Skavlan berättar Meyers, som också är känd från ”Saturday Night live”, hur USA:s nye president skapat en guldålder för komiker som han själv.