Kidnappades av ”bunkerläkaren” – nu berättar hon sin historia

Isabel Eriksson
Nu träder Isabel Eriksson fram i programmet Skavlan och berättar om skräckdygnen i september 2015

Bunkerläkarens offer, Isabel Eriksson, berättar för första gången sin egen historia om hur hon drogades, kidnappades och vad det första hon såg när hon vaknade upp i bunkern var.

Isabel Eriksson gästar Skavlan och berättar för första gången om den hemska upplevelsen när hon blev kidnappad och hölls fången i en bunker.

Se klippet: Här berättar Isabel om kidnappningen för Skavlan

– Jag ser ett plåttak och en man som sitter på en stol bredvid mig och bara tittar på mig. Och så ser jag att jag har en kanyl i armen som jag hastigt sliter av. Sen så säger han att han har kidnappat mig och ska ha mig inlåst i några år, berättar Isabel Eriksson.

– Han ville att vi skulle sova ihop… och det var ju helt fruktansvärt att sova bredvid någon som hade kidnappat en. Han ville hela tiden ha kroppskontakt.

(Isabel Eriksson heter egentligen något annat)

Se hela intervjun och programmet i SVT Play!

Dessutom i Skavlan:

Ständigt aktuell och folkkär som få, Sven-Bertil Taube kommer till Skavlan tillsammans med Norrköpings symfoniorkester. Han berättar bland annat om sin romans med Charlie Chaplins dotter. Här berättar han om kärleken.

Gästar gör även författaren Monica Isakstuen, som vann Norges finaste litteraturpris 2016 med en roman om hur vi förhåller oss till våra barn efter en skilsmässa.

Vi möter även Norges nye backhopparstjärna Daniel Andre Tande som trotsar sin höjdskräck och fick en dramatisk avslutning på den tysk-österrikiska veckan.

Skavlan sänds på fredag 13 januari klockan 21.00 i SVT1 och SVT Play