Kylie Minogue gästar Skavlan

Kylie Minogue gästar Skavlan
Kylie Minogue gästar Skavlan

Kylie Minogue har varit popikon i flera decennier med monsterhitar som I should be so lucky, Locomotion och I can´t get you out of my head. Nu gästar hon Fredrik och visar upp en blick man inte vill se.

2009 grep spaningsledare Jonas Trolle en av de värsta sexförbrytarna i svensk kriminalhistoria. Det var den högt uppsatte polischefen Göran Lindberg, även kallad Kapten Klänning, som visat sig ha levt ett dubbelliv. Samtidigt som han var en förkämpe för jämställdhet och jobbade mot sexism, våldförde han sig på kvinnor. Till Skavlan kommer Jonas Trolle, aktuell med boken Jakten på Kapten Klänning.

Norska Sigrid Ekran använder all sin tid, kraft och alla sina pengar på att bli världens bästa hundförare. För ett par veckor sedan ledde hon sina hundar 1000 km genom två stormar och vann överlägset Europas tuffaste hundlopp, Finnmarksloppet.

Den brittiska skådespelaren och före detta boxaren Ray Winstone är känd för sina stenhårda rollfigurer. Han har gjort ett stort antal brittiska tv-serier och filmer som Indiana Jones, The Departed och Beowulf. Nu är han aktuell i Hollywoods storsatsning Noah där han spelar ärkefienden till Russell Crowe.

John Newman är bara 23 år gammal men har redan fått ett internationellt genombrott. På fredag spelar han sin stora hit Love Me Again i Skavlan.