Rod Stewart gästar Skavlan

Rod Stewart
Rod Stewart

En superstjärna, en av bilsportens mäktigaste män, Ingrid Bergmans äldsta dotter och verklighetens Lisbeth Salander.

Rod Stewart, aktuell med nytt album, uppträder på scen i Skavlan och framför singeln Love is. Stewart talar om sitt rika pop-liv, sin stora familj med åtta barn och vilka fyra saker man bör ha koll på för att klara sig bra i livet.

Dessutom kommer bokaktuella Max Mosley,  en av bilsportens mäktigaste män och före detta president för FIA, och pratar om Formel 1 cirkusen och sex-skandalen i News of the world. Mosley tar även upp sin uppväxt med två kontroversiella föräldrar: hans pappa var en fascistledare och hans mamma var vän med Hitler.

Vi möter också journalisten Pia Lindström som berättar om hur det var att vara den dotter som övergavs av sin mamma Ingrid Bergman. En mamma som gjorde världssuccé och världsskandal. Denna höst skulle Ingrid Bergman ha fyllt 100 år och på biograferna rullar den prisade dokumentären Jag är Ingrid. 

Skavlan gästas även av Runa Sandvik, datasäkerhetsforskaren som är något av en verklighetens Lisbeth Salander och vän med Snowden. Sandvik var en av de sista som mötte Snowden innan läckaget. Hon är en stigande stjärna internationellt inom datasäkerhet och berättar om hur allt vi gör på nätet övervakas, det mörka nätet och om hackermiljön.

Fredag 30 oktober 21.00 i SVT1 och SVT Play.