Säsongspremiär för Skavlan med The Mauler och Ylvis 

Till säsongpremiären av Skavlan på fredag kommer bland andra norska musikfenomenet Ylvis och den svenske MMA-fightern Alexander ”The Mauler” Gustafsson.

I fjol exploderade Ylvis på Youtube med ”The Fox”, en humoristisk video som i dag klickats fram 450 miljoner gånger. Vegard och Bård Ylvisåker, männen bakom ”The Fox", har det senaste året åkt på ett segertåg runt världen och uppträtt i tv-shower från Los Angeles till HongKong. Nu är Ylvis ute med sin nya låt "Truckers Hitch" och i Skavlan framför de en spektakulär version av sången.

Sveriges nye Ingemar Johansson, Arboga-sonen Alexander Gustafsson, har på kort tid slagit sig fram till en plats bland världens bästa MMA-kampsportare. Förra året gick han en match om VM-titeln, förlorade  på poäng, men ”The Mauler” hyllades  lika mycket som segraren Jon Jones. Snart väntar en ny match för ”The Mauler” men innan dess ska han ta sig an Fredrik Skavlans frågor.

Bathina Philipson, dödssynder och Hercules
Till fredagens premiärprogram kommer även Bathina Philipson. Hon kom hit som flykting från Mellanöstern, träffade Aje Philipson, från en av Sveriges förmögnaste familjer och en av kungens vänner. Hon är aktuell i serien ”Bathina och hennes skilda världar” som kommer att visas i SVT Flow.

Vi får även möta den norska skådespelaren Ingrid Bölse Berdal som slagit igenom i Hollywood. Hon medverkar bland annat i biografaktuella storfilmen Hercules.

Bland gästerna ser vi också professorn och författaren Stefan Einhorn som är aktuell med boken De nya dödssynderna. Einhorn har gjort tre olika opinionsundersökningar om vilka dödssynder svenska folket i dag tycker är de mest avskyvärda och destruktiva. 

Vilken frisyr tycker du att Fredrik ska satsa på inför den här säsongen? Gå in och tyck till här.

Skavlan finns även på Facebook, Twitter och på Instagram.

Vill du sitta i publiken? Maila till publik@skavlan.com för biljetter.