Foto: Bildbyrån

Målvaktskamp i bottenstriden

Uppdaterad
Publicerad

Det blev en mållös match mellan Halmstad och Örebro. Inte för att det var dåligt med lägen, utan för att målvakterna bjöd upp till dans. Framförallt Halmstads Isak Pettersson storspelade.

Matchen börjades slarvigt från båda lagen. Även ifall Halmstad var det laget som hade pressen hade båda lagen svårt att förvalta sina lägen. Men med 15 minuter kvar i första halvlek kom lagen igång. Halmstadmålvakten Pettersson fick göra flera svettiga räddningar och Halmstad bästa chans var ett skott precis utanför krysset.

– Han gör en jättebra räddning, så bra trodde jag inte de va. Han är duktig, sa Nordin Gerzic i halvtid till C More, om Halmstads målvakt Isak Pettersson.

Örebro började bäst i andra halvleken men sen efter några minuter tog Halmstad över. Precis som i första halvlek så uppstår det på fina lägen men båda lagen har svårt att få hål på målvakterna som bjuder på fina räddningar.

– Fan vi borde vunnit. Vi har bra tryck under hela andra halvlek. Jag tycker vi borde tagit tre poäng, sa en mycket besviken Isak Pettersson till C More efter matchen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.