17:30: Ska det lossna för Myhrer ikväll?

Uppdaterad
Publicerad

André Myhrer inledde säsongen bra med flera topplaceringar i världscupen. Var bland annat tvåa i Val d´ Isere i mitten av december och fyra i Zagreb i början av året. Efter det har han inte fått det att stämma. Får André till åkningen bättre ikväll i Schladming?

– Jag vet inte vad jag ska säga. Jag har det fortsatt svårt i Kitzbühel och har dålig fart under skidorna. Jag kommer inte riktigt igång och sitter fast i snön, vilket varit problem senaste tiden. Tråkigt, sa André Myhrer till SVT Sport efter tävlingen i söndags då han inte kvalade in till det andra åket.

Ny start i Österrike ikväll, i Schladming, där han under karriären varit på pallen vid tre tillfällen och 2012 stod han överst.

Ikväll har André Myhrer start nummer åtta och Kristoffer Jakobsen nr 25. Henrik Kristoffersen, Norge, som både leder hela världscupen och slalomcupen startar som nr tre.

Se sändningen i spelaren ovan eller i SVT2.

Kommentatorer: Johan Ejeborg och Tobias Hellman, expert.

Det andra åker börjar kl. 20.30 och sänds i SVT play och i SVT24.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.