Hon vann Vasaloppshänget med Pops

Uppdaterad
Publicerad

André Pops auktionerade ut sig själv.

Annica Lörstad vann budgivningen och får titta på Vasaloppet tillsammans med SVT Sport-profilen.

Musikhjälpen avslutades under söndagskvällen och slog nytt rekord, 74 410 363 insamlade kronor till arbetet mot barnsexhandel. I en av auktionerna, den där priset var Vasaloppshäng med André Pops, kom det in 141 bud. Det högsta och vinnande låg på 15 301 kronor.

– Glad och stolt, säger André Pops.

Annica Lörtad från Mölndal ska få äta frukost hos Pops familj och följa det nio mil långa Vasaloppetfrån Andrés soffa i hemmet.

– Förutom min frus magiska scones så måste det väl bli blåbärssoppa och kaffe antar jag för att hålla energin genom alla nio milen. Våra barn är dessutom duktiga på att göra bacon och scrambled eggs så det kommer bli en oförglömlig frukostbuffé, säger André Pops.

Pops var väldigt nervös innan han visste vem som skulle gästa honom, men fick en kort pratstund med vinnaren i Morgonstudion.

Se när Pops bekantar sig med vinnaren i spelaren ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.