Foto: TT Nyhetsbyrån

Leksand kan bli sämst genom tiderna

Uppdaterad
Publicerad

Leksand har sju raka förluster i SHL. Nederlag i dag för LIF mot Örebro och det blir första gången någonsin som ett SHL- eller elitserielag förlorar åtta raka matcher i säsongsinledningen.   

– Vi måste fortsätta att skapa chanser och att jobba på. Vi kan ju inte spela 55 matcher utan att göra mål. Till slut måste det bli en ketchupeffekt, säger Leksandscentern Fredrik Händemark.

Efter backvärvningarna av Daniel Josefsson och Linus Hultström lånas nu 28-åringen Robin Jacobsson ut till allsvenska Västerås resten av säsongen. Josefsson debuterade i senaste matchen mot Linköping och Hultström kan i dag göra sin första match i Leksandströjan.    

Örebro tog en fin skalp i förra omgången då Närkelaget besegrade topptippade Växjö med 3-2 på bortais. Örebroarna låg då under med 0-2. De ligger just nu på sjätteplats i SHL-tabellen.  

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

SHL

Mer i ämnet