Nannskog: ”Viktigt få in en assisterande med internationell rutin”

Uppdaterad
Publicerad

SVT:s expert Daniel Nannskog tyckte Janne Andersson gav ett bra intryck på presskonferensen. ”Han gav ett medialt och bra intryck”, säger Nannskog. ”Men det blir viktigt få in nån med internationell rutin som assisterande.”

Daniel Nannskog var på plats på Friends Arena när Jan Andersson presenterades. Och han menar att Andersson kommer ha nytta av sin personlighet.

– Det är viktigt med media. Janne kommer att ha stor nytta av att han är en sån person han är.

– Jag vill se spelarna våga ute på planen, säger Nannskog. Som det är nu blir en del rädda och gömmer sig. Men jag tror Janne kan trycka på rätt knappar där.

– Sen har han en del att göra med försvarsarbetet, det gäller det att sätta defensiven. Erik Hamrén har haft det tufft där, det blir en stor utmaning för Andersson. Men jag är rätt säker på att han klarar det. Han har gjort det bra i tidigare klubbar, säger Nannskog.

Hör en längre version av intervjun i klippet

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.