Så sänder SVT från Stockholm Horse Show

Uppdaterad
Publicerad

Den 25-27 november avgörs Stockholm International Horse Show i Globen och SVT sänder i både tv-rutan och SVT Play. En hel helg med både elittävlingar och show är utlovat.

På plats i Globen finns Maria Wallberg och Roger Blomquist, tillsammans med expertkommentatorerna Lotta Björe och Gunilla Byström.

På fredagen sänds den internationella islandshästtävlingen och därefter den uppskattade Stjärnstaffen live i SVT Play, både på webben och i mobilen. På lördagen fortsätter Playsändningarna med matinéföreställningen. I matinén ingår bland annat ryttaragility, riddarspel, shettisgaloppen och fyrspannsuppvisningar.

Söndagens tävlingar sänds i både tv och Play. Då blir det Grand Prix-hoppning och världscuptävling i dressyr (kür), med svensknamn som Rolf-Göran Bengtsson respektive Patrik Kittel, samt kändishoppning och världscupen i fyrspann.

Ett av namnen i Stjärnornas Hoppning på söndag är artisten Erik Segerstedt som i vintras gjorde succé som längdåkare i serien ”Mitt Liv som Hellner”. Kolla in startfältet och Eriks första träning i Globen .

SVT:s sändningar från Globen:

Fredag 25 november

16:55 SVT Play/Mobil: Internationell tävling med Islandshästar

19:30 SVT Play/Mobil: Stjärnstafetten

Lördag 26 november

15:30 SVT Play/Mobil: Matinéföreställning

Söndag 27 november

11:00 SVT1/Play/Mobil: Grand Prix-hoppning

14:30 SVT1/Play/Mobil: Världscupen i dressyr, kürtävling

21:50 SVT24/Play/Mobil: Fyrspannstävling (världscupen) och kändishoppning

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.