1. Öppna din webbläsare. Skriv in adressen svt.se/sport 2. Spara sidan som bokmärke. Foto: SVT

Så skapar du en genväg till svt.se/sport

Uppdaterad
Publicerad

Genom att lägga SVT Sport på din hemskärm får du snabbt och enkelt de senaste nyheterna från oss.

SVT:s nya sajt är byggd i sk responsive design. Det innebär att utseendet anpassar sig beroende på vilken apparat du surfar. Den ser lika snygg ut i mobilen, surfplattan eller på datorn och du får samma nyheter på alla plattformar.

Så här gör du för att enkelt skapa en genväg med det senaste från SVT Sport:

Android

1. Öppna din webbläsare. Skriv in adressen svt.se/sport

2. Spara sidan som bokmärke. Lite olika hur man gör i olika telefoner. På vissa finns en stjärna uppe till höger bredvid adressraden. I andra måste man trycka på den fasta menyknappen och ”välja lägg till bokmärke”.

3. Nu ligger SVT Sport bland dina bokmärken. Gå in och titta på dina bokmärken, leta upp SVT Sport, tryck och håll kvar fingret på bokmärket tills en ny meny dyker upp. Välj ”lägg till genväg på startsida/hemsida”

4. Nu har du en genväg direkt till SVT Sport på din hemskärm

Iphone

1. Öppna Safari. Skriv in adressen svt.se/sport

2. Tryck på den lilla rutan med en pil i, längst ner i mitten på skärmen. Välj ”Lägg till på hemskärmen”.

3. Nu har du en genväg direkt till SVT Sport  på din hemskärm

Få pushnotiser från SVT Sport

Tyvärr går det inte att få pushnotiser från svt.se eftersom det är en genväg till en sajt och inte en app. Men, det går att få senaste nytt från oss genom vår Facebook-sida. Vill du få pushnotiser från SVT Sport på Facebook? Gör så här:

1) Gilla SVT Sport på Facebook

2)  För att ta emot uppdateringar från sidor du gillat går du till sidan ifråga och för muspekaren till ”Gilla”-knappen – då dyker flera menyval upp. Välj då ”Ta emot aviseringar” eller ”Get notifications”.

3)  För att se alla uppdateringar från sidor klicka på den här länken (efter att du loggat in).

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.