Christoffer Edlund gjorde sitt 60:e mål för säsongen Foto: Bildbyrån

Edlund avgjorde toppmötet

Sandvikens skyttekung Christoffer Edlund avgjorde som så många gånger förr när Saik vann toppmötet mot Edsbyn. Den här gången på två minuter, för när Saik ledde med 1-0 så utökade först Edlund hemmaledningen på en hörna. Inte ens två minuter senare överlistade Edlund målvakten igen när han från snäv vinkel gjorde sitt 60:e mål för säsongen.

Gästernas enda mål i matchen kom från straffpunkten genom Jonas Edling.

Sandviken vann till slut matchen med 5-1 efter att Daniel Mossbergs gjort sista målet för hemmalaget som därmed tog över serieledningen.