Zlatan Ibrahimovics målsvit tog slut mot Minnesota. Foto: David Berding

Zlatans Galaxy nollat i Minnesota

Efter mål i fem raka matcher har Los Angeles Galaxys supportar blivit bortskämda med Zlatan Ibrahimovics målgest. Men borta mot Minnesota tog sviten slut och Galaxy fick med sig ett poäng – vilket den svenske stjärnan var långt ifrån nöjd med.

– Jag ser det mer som att vi förlorade två poäng, säger Zlatan till LA Times.

Den jämna MLS-matchen inför fullsatta läktare i St Paul slutade 0–0. Poängen gör att Galaxy befäster sin andraplats i MLS Western Conference.

Ibrahimovic fick tre bra lägen att hitta nätet, men svensken fick se sina skott blockeras eller räddas av målvakten Vito Mannone. En nick halvvägs in i första halvlek gick tätt utanför. Han står därmed kvar på sex mål i ligan.

Efter matchen var Ibrahimovic besviken över resultatet, och hade svårt att glädjas över en poäng.

– Om motståndaren är bättre, visst. Men jag tycker inte att motståndaren var bra. Jag ser det mer som att vi förlorade två poäng, säger svensken till LA Times.

Bättre gick det för Anton Tinnerholm, vars New York City FC vann över Chicago med 1–0.

Svenskmötet mellan Gustav Svenssons Seattle och Magnus Erikssons San Jose slutade 2–2. Båda blev utbytta i andra halvlek, Eriksson hann dessförinnan spela fram till San Joses Shea Salinas 1–0-mål.