• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län. Det brinner i en industrilokal med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm.

Patrik Nilsson lämnar AIK och återvänder till Bollnäs.

Målkungen är tillbaka i Bollnäs

Uppdaterad
Publicerad

Vasse målskytten Patrik Nilsson lämnar AIK efter bara en säsong och är tillbaka i Bollnäs, där han gjorde 110 mål mellan 2016 och 2019.

38-årige Patrik Nilsson är en av elitseriens målfarligaste spelare genom tiderna. Bland annat gjorde han hela 94 mål under en säsong i Sandviken 2007/2008.

Han ser fram emot comebacken på Sävstaås IP. 

– Det känns jättekul! Jag hade tre jättebra år i Bollnäs. Sedan blev ju ett av åren spolierat av den där struman men jag trivdes jättebra under de åren jag var där och det känns superkul att vara tillbaka igen, säger Patrik Nilsson till Bollnäs hemsida.

Därmed blev det bara ett år i AIK, men sin vana trogen gjorde han många mål, 24 stycken.

– Det var intressant på sitt sätt. De hade ju tagit sig upp två eller tre divisioner på raka år så att det var ju speciellt på sitt sätt. Det är ju kul att ha provat det också, säger Patrik Nilsson.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.