LeBron James gjorde en jättematch mot Boston. Foto: TT

42 poäng av LeBron James – Cleveland föll ändå

42 poäng, tolv assist och tio returer av LeBron James. Trots det föll hans Cleveland med 94-107 mot Boston som därmed har 2-0 i matcher i semifinalen.

Bara i den första perioden gjorde LeBron James 21 av lagets 27 poäng och till slut landade han på 42 poäng totalt i matchen. Han tappade lite av sin energi efter att ha gjort illa nacken i en kollision i den första halvleken. Stjärnan fick kliva av för att undersökas men bara två minuter senare var han tillbaka på planen igen.

Efter två jämna perioder kom sedan avgörandet i den andra halvleken som Boston vann med 59-39. Till slut skrevs segern till 107-94 för Boston som därmed har 2-0 i matcher i semifinalen som spelas i bäst av sju.

För LeBron James blev det, förutom 42 poäng, också tolv assist och tio returer. I Boston blev Jaylen Brown poängbäst med 23.