Jonas Jerebkos Golden State Warriors segersvit med fem raka segrar är bruten. Laget förlorade med 129-107 mot Portland inatt. Foto: TT

Segersviten bruten för Jerebkos Warriors

Jonas Jerebko och hans Golden State Warriors förlorade nattens match mot Portland med 107-129.

Golden State Warriors segersvit på fem raka segrar är över. Laget förlorade nattens match mot Portland Trail Blazers.  Jonas Jerebko spelade nästan 24 minuter i förlustmatchen och noterades för sex poäng och tre assist.

Matchen var jämn, men i den sista perioden kopplade Portland greppet om matchen och drog ifrån. Damien Lillard visade vägen för Trail Blazers med sina 29 poäng. Jake Layman gjorde 104-101, en ledning som laget inte släppte ifrån sig. Matchen slutade 129-107 till Portland.

Harden slog nytt rekord

Houston Rockets, James Harden, gjorde 42 poäng när Rockets vann mot Minnesota Timberwolves med 121-111. Det betyder att han gjort mer än 30 poäng i 31 raka matcher den här säsongen. Det betyder att han har lika många som legendaren Wilt Chamberlain. Det var även den 22:a matchen i rad som Harden gjorde mer än 40 poäng.