Kevin Durant hyllas stort efter sin insats Foto: Bildbyrån

Storslagen insats av Durant i NBA-slutspelet

Uppdaterad
Publicerad

Brooklyn Nets var illa ute i NBA-slutspelet mot Milwaukee Bucks. Då klev storstjärnan Kevin Durant fram och fixade segern för sitt lag med en imponerande insats.

Ett skadedrabbat Brooklyn Nets var illa ute i nattens match mot Milwaukee Bucks. Efter halva matchen ledde Bucks med 16 poäng och såg ut att skaffa sig matchboll i matchserien. Men Kevin Durant ville annat. Storstjärnan visade vägen och Brooklyn kunde till slut vända matchen och vinna med 114-108.

Durant var dominant i matchen och noterades för imponerande 49 poäng, 17 returer och 10 assist. Efter matchen hyllades han av Milwaukees stjärnspelare Giannis Antetokounmpo.

– Han är den bästa spelaren i världen just nu och vi måste besegra honom som ett lag, sa Antetokounmpo efter matchen.

Med den insatsen blev Durant den första spelaren att göra mer än 45 poäng, 15 returer och 10 assist i en slutspelsmatch. Segern gör att Brooklyn Nets leder med 3-2 i matcher och är en seger från att nå konferensfinalen i slutspelet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.