Toronto Raptors. Foto: TT

Toronto Raptors med galen vändning sista kvarten

Uppdaterad
Publicerad

Det såg mörkt ut för de regerande NBA-mästarna Toronto Raptors mot Dallas Mavericks när det återstod en kvart att spela. Men trots underläge med som mest 30 poäng lyckades Toronto komma tillbaka, och vann till slut med 110-107.

– Det kom mycket energi från publiken, från bänken och från planen, säger Malcom Miller till Sportsnet.

Toronto Raptors tappade allt efter en bra start på matchen. I slutet av andra och hela tredje var det Dallas för hela slanten, som ryckte ifrån till en 30-poängsledning. Men det skulle inte hindra mästarlaget från att ta poäng. Efter strålande spel av klubbikonen Kyle Lowry som stod för 32 poäng kunde Toronto både komma ikapp och gå ifrån i en fjärde kvart som hemmalaget vann med hela 47-21.

– Vi stoppade bollar, vi gjorde poäng, vi flyttade bollen och Kyle Lowry var helt galen. Det kändes bra. Allt föll på plats. Det kom mycket energi från publiken, från bänken och från planen, säger Malcom Miller till Sportsnet.

Chris Boucher, som med knappt en halvminut kvar att spela återgav ledningen till Toronto med en dunk, säger efter matchen att det var något utöver det vanliga.

– Jag kommer definitivt kolla på matchen i efterhand och se hur spännande den var och hur fansen hjälpte oss mycket genom att heja på oss. Vi kände nere på planen hur mycket de ville att vi skulle vinna den här matchen. Det var antagligen en av de bästa matcher jag varit med om, säger han till Sportsnet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.