Alexander Annerstedt och Martin Appelgren förlorade semifinalen på World Tour i Göteborg Foto: Johanna Svensson, CEV

Stopp i semifinalen för Appelgren/Annerstedt

Uppdaterad
Publicerad

Martin Appelgren och Alexander Annerstedt svarade för en sensationellt bra insats på World Tour i Göteborg men i semifinalen tog det stopp. Det vitryska paret Aliaksandr Dziadkou och Pavel Piatrushka var alltför starka och vann ganska klart med 21-17, 21-16.

Det svenska Göteborgs-paret kom på efterkälken direkt och lyckades aldrig plocka upp avståndet även om spelet höjdes allt eftersom. 21-17 i första set och visst hopp fanns om en vändning men andra set började än värre för svenskduon.

Redan från start hamnade man i ett fyrapoängsunderläge. Uppförsbacken var för brant och det hjälpte inte att en högljudd hemmapublik i Beach Center i Göteborg hejade fram Appelgren och Annerstedt.

– Det är en fantastisk känsla att spela här, sa Appelgren i går om hemmapubliken.

Senare blev det även förlust för det svenska paret i matchen om tredje pris mot turkarna Sekerci/Urlu med siffrorna 13-21,14-21.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.