Kylian Mbappé och Ole-Gunnar Solskjaer. Foto: Bildbyrån

Tung afton för Solskjaers United

Paris Saint Germain besegrade Manchester United med 2-0 på bortaplan i det första mötet av två i åttondelsfinalen i Champions League. Victor Nilsson Lindelöf spelade från start i Manchester United.

Första halvleken var tillknäppt. Kylian Mbappé, PSG, hade den bästa möjligheten men fri med De Gea missade han mål. Det stod 0-0 i paus.

I början av andra halvlek hade Mbappé en vass nick som tvingade De Gea till en fin räddning och på den efterföljande hörnan satte Kimpembe 1-0 till PSG. Och uppförsbacken för Manchester United blev än värre när Mbappé styrde in 2-0 i 60:e minuten.

PSG har nu gjort mål i 23 Champions League-matcher i rad. Senast de inte gjorde mål var i 1-0 förlusten mot Manchester City den 12 april 2016.

Förlusten är den första Ole Gunnar Solskjaer som tränare för Manchester United sedan han tog över i slutet av december. Inför mötet med PSG hade han tio segrar på elva matcher.

Paul Pogba fick även ett rött kort i slutet efter sitt andra gula i matchen. Fransmannen är därmed avstängd när åttondelsfinalen i Champions League ska avgöras i Paris onsdag 6 mars.