Julia Spetsmark klar för Djurgåden Foto: Bildbyrån

Spetsig värvning av Djurgården

Uppdaterad
Publicerad

Julia Spetsmark återvänder till Sverige efter sin sejour i England och Manchester City. Men inte till Örebro, utan till Djurgården.

Durgården slår på stort. Klar för klubben är den kvicka offensiva mittfältaren Julia Spetsmark. Hon ansluter från Manchester City och Premier League. Innan hon lämnade för England spelade landslagsspelaren Julia Spetsmark i Örebro, där hon gjorde 12 mål på 85 matcher.

– Julia är en snabb och målfarlig spelare som var på gränsen till landslaget förra året. Jag är väldigt glad att hon väljer att utvecklas vidare hos oss, säger Djurgårdens sportchef Joel Riddez till klubbens hemsida.

”Tror på laget”

Julia, som kommer hem till Sverige, tror på Djurgården och lagets potential. 

– Det känns helt rätt att komma till Stockholm och Djurgården. Det är ett lag med en riktigt bra mix av kvalitéer och jag är säker på att vi kan prestera en stark höst ihop, säger Julia Spetsmark.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.