Zlatan tvåmålsskytt – Beckham varnad

Tvåmålskytt och matchhjälte. Och så passade han på att skälla ut Joey Barton.

Zlatan Ibrahimovic var återigen i fokus när PSG vann mot Marseille med 2-0 i den franska cupen.

Tre dagar efter Paris Saint-Germains ligavinst mot topprivalen Marseille möttes lagen igen på onsdagskvällen, i åttondelsfinal i franska cupen.

Och som så många gånger förr var den svenske superstjärnan Zlatan Ibrahimovic i högsta grad inblandad när det hettade till 30 minuter in i matchen.

Minut 34: Zlatan spräckte nollan. Clement Chantom levererade bollen, Zlatan tog emot, körde över en Marseille-försvarare och placerade in 1-0 mellan målvakten Steve Mandandas ben.

Minut 35: Zlatan lugnade ner ett bråk efter att Marseilles Alaixys Romao spelat fult mot PSG:s David Beckham.

Minut 37: Zlatan och brittiske tuffingen Joey Barton hamnade i en het ordväxling som fick publiken på Parc des Princes att tända till.

PSG startade den andra halvleken avvaktande. Marseille tryckte på framåt och lagets vasse anfallare André-Pierre Gignac testade PSG:s målvakt Nicolas

Douchez.

Men 64 minuter in i matchen släckte Zlatan Ibrahimovic Marseilles hopp då han kyligt slog in 2-0 på straff efter att han själv blivit fälld. Elva minuter senare byttes han ut, och fick motta publikens applåder.

Nyförvärvet David Beckham fick en plats i startelvan och byttes ut först i slutminuterna.

Segern, som tog PSG till kvartsfinal, var den femte raka mot Marseille.