Det behövs ingen ny bragd i Berlin

Uppdaterad
Publicerad

Östersunds FK säkrade avancemang från gruppen när de slog Zorya Luhansk på hemmaplan i förra omgången. Så inför den sista gruppspelsmatchen mot Hertha Berlin så kan Östersund spela avslappnat.

– Det va skönt att avgöra på hemmaplan och nu kommer vi hit och ska spela utan press men såklart går vi för att vinna gruppen, säger Sotirios Papagiannopoulos till SVT Sport.

2012 stod Sverige för Bragden i Berlin på Olympiastadion, men för Östersunds del behöver dom ingen ny bragd men vid vinst så säkrar man förstaplatsen gruppen och blir därmed seedat i lottningen inför 16-dels finalen.

– Jag ska inte säga att vi pratar så mycket om det, vi är abra glada att vi gått vidare. Vårt ändå mål är att göra en bra prestationen och försäka vinna matchen, säer Brwa Nouri.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.