Daniella Nero. Foto: Bildbyrån

Ingen lyckad synkro för svenska paret

Uppdaterad
Publicerad

Vinko Paradzik och Daniella Nero fick inte till några fullträffar under den mixade synkron från tre meter. Paret slutade nia, näst sist.

I simhoppets mixade synkro från tre meter slutade det svenska paret, Paradzik och Nero, näst sist på poängen 233.34. De var inga superhopp av det svenska paret och SVT Sports expert Anna Lindberg tyckte i många fall att de borde ha valt en högre svårighetsgrad i många av hoppen.

– Jag hade velat att de istället gör den i pik för att det är det som krävs. Daniella skulle ha anpassat sig uppåt och Vinko skulle inte anpassa sig neråt, säger Lindberg.

EM-veckan

Det svenska paret fick till sitt bästa hopp i den femte och sista omgången med två och en halv volt framåt, med hel skruv.

– Aboslut det bästa hoppet i tävlingen för deras del. Helt okej tycker jag. Skulle behövt lite mer puts i slutet.

Vann gjorde det tyska paret Lou Massenberg och Tina Punzel före brittiska paret Ross Haslam och Grace Reid. Ukraina slutade trea med Viktoriya Kesar och Stanislav Oliferchyk. Regerande EM-mästarna från Italien, Elena Bertocchi och Maicol Verzotto missade medalj och slutade sjua.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

EM-veckan

Mer i ämnet