Bianca Salming avbryter sjukampen. Foto: Bildbyrån

Salming och Linell avbryter sjukampen

Publicerad

Det blev ingen fullständiga sjukamper för Bianca Salming och Lisa Linell. Salming avslutade efter fyra grenar, en krånglande högerfot gjorde att hon aldrig kom till start i längdhoppet på fredagförmiddagen, och Linell fick aldrig något godkänt längdhopp.

Det blir ingen fortsättning på sjukampen dag två för Bianca Salming och Lisa Linell  Salming har problem med högerfoten. Hon kände av det på uppvärmningen inför femte grenen längd och gick aldrig in på arenan.

Lisa Linell startade med två övertramp i längdhoppet, men haltade rejält. Och det blev aldrig något tredje försök innan hon haltade ut från arenan med en tejpad vänstervad.

Bianca Salmings mästerskapsdebut på seniornivå gick sådär. Hon kom aldrig upp i normal standard i sin bästa gren höjdhopp, var bland de sista i sprintgrenarna 100 meter häck och 200 meter slätt och stötte inte kula bättre än normalt.

Också Linell var med i EM för att lära, men kom inte upp i normal standard.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer