Paul Pogba gav United ledningen i EL-finalen. Foto: TT

24 maj: Sportkoll på en minut

Uppdaterad
Publicerad

FOTBOLL: Liverapport från Europa League-finalen

Stormöte i Europa League-finalen på Friends Arena i Solna: Ajax mot Manchester United. Så var matchen minut för minut. SVT:s reporter Diljen Otlu liverapporterade på plats.

FOTBOLL: Landslagsstjärnorna tog Eskilstuna till toppen

Eskilstuna behåller serieledningen i damallsvenskan. Landslagsstjärnan Mimmi Larsson gjorde hattrick och Olivia Schough satte en snygg frispark, de ordnade 4-1 hemma mot Kvarnsveden.

ISHOCKEY: SVT och MTG delar ishockey-VM

SVT inleder ett samarbete med MTG kring ishockey. Idag träffades ett avtal mellan parterna om att dela på Hockey-VM under perioden 2018 – 2023. SVT och MTG (med TV3 och Viasat) kommer att turas om att sända mästerskapet vartannat år, och MTG blir först ut med ishockey-VM i Danmark 2018.

Få koll på morgondagens sporthändelser

FOTBOLL: Damallsvenskan, Vittsjö-Djurgården, kl 14.00, Hammarby-Limhamn Bunkeflo, kl 15.00, Rosengård-Örebro och Kristianstad-Piteå, båda kl 19.00.

FOTBOLL: Superettan, Örgryte-Värnamo kl 19.00.

VOLLEYBOLL: VM-kval andra omgången, Sverige-Tjeckien, kl 17.30

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.