AFC:s Omar Eddahri under måndagens match i allvenskan mellan AFC Eskilstuna och IFK Göteborg. Foto: TT.

AFC Eskilstuna tappar skyttekungen

Uppdaterad
Publicerad

Omar Eddahri har varit AFC Eskilstunas stora stjärna i år. Men i december löper kontraktet ut – och nu berättar han för Expressen att det inte blir någon fortsättning.   

– Efter säsongen så kommer vi att gå skilda vägar, säger Eddahri som, trots att han spelar i nästjumbon, gjort åtta mål och är fyra i skytteligan.                

Eddahri siktar utomlands:

– Med tanke på att det fanns intressenter från högsta ligor redan i somras, och jag har presterat ännu bättre efter sommaren, så varför inte Frankrike? Italien? Tyskland? Allt är möjligt.

Rädda kontraktet och sedan gå på semester

Innan så sker är han fast besluten att ge allt för att försöka rädda AFC kvar i allsvenskan, trots att möjligheten är väldigt liten.

– Först ska vi rädda det allsvenska kontraktet. Sedan ska jag åka på en lång semester och därefter tar vi ett beslut, säger Eddahri och ler.           

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.