Östersunds Saman Ghoddos hade matchens bästa läge mot Sirius. Foto: Foto: Bildbyrån.

Årets miss av Ghoddos mot Sirius

Matchen mellan Östersund och Sirius slutade mållös. Men det stora samtalsämnet i Östersund ikväll torde vara Saman Ghoddos missade målchans i första halvlek.

De som skötte matchsekretariatet måste redan ha antecknat 1-0 till Östersund när Ken Sema serverade sitt inlägg till Saman Ghoddos som stod redo i Sirius straffområde.

Men i stället för hemmaledning i 23:e minuten lyckades Östersundsanfallaren skjuta rakt på Joshua Wicks. Det vidöppna målet förblev tomt.

– Det är ett djävla dåligt avslut. Det sämsta i mitt liv. Det är svårare att missa än att sätta den där, sa Ghoddos själv i C Mores sändning.

Matchen i övrigt kännetecknades av bristande tempo i Sirius anfallsspel i första halvlek, och samma sak för Östersund i den andra.