Astrit Ajdarevic har skrivit på för Djurgården. Foto: Bildbyrån

Astrit Ajdarevic till Djurgården

Uppdaterad
Publicerad

Astrit Ajdarevic är presenterad av Djurgården. Mittfältaren har skrivit på ett treårskontrakt med klubben.

Som SVT skrev för några veckor sedan är Astrit Ajdarevic klar för Djurgården. 28-årige Ajdarevic kommer närmast från grekiska AEK Athen.

– Det ska bli väldigt roligt och inspirerande att spela för en av de svenska storklubbarna. Jag ser verkligen fram emot det här, säger Astrit Ajdarevic till klubbens hemsida.

– Jag har ett kontrakt påskrivet och ett mål, vilket jag tror att Bosse och ledarstaben också har: att vinna ett SM-guld medan jag är här. Det är jag helt övertygad om att vi kommer att göra.

Djurgården sportchef Bosse Andersson är nöjd med sitt nyförvärv.

– Astrit är en mycket skicklig fotbollsspelare som har en hög högstanivå. Han har en vänsterfot som vi kommer att ha stor glädje av och vi har stora förväntningar på honom. Han har en bra ålder och erfarenhet och har verkligen sett fram emot att komma hit till Djurgården, säger han till Djurgårdens hemsida.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.