Foto: Bildbyrån

Klart: Majstorovic till Brommapojkarna

Uppdaterad
Publicerad

Två landslagskompisar återförenas nu i Brommapojkarna. Daniel Majstorovic är klar som sportchef för den allsvenskt aspirerande superettanklubben. Han förenas därmed också med tränaren Olof Mellberg. Det kunde SVT Sport avslöja tidigare idag.

Daniel Majstorovic och Brommapojkarnas tränare Olof Mellberg är sedan tidigare mycket goda vänner från tiden i landslaget. En vänskapskrets där även Zlatan Ibrahimovic ingår.

Majstorovic har varit ryktenas man efter tiden som sportchef i AEK Aten där han nådde fina framgångar under sin väldigt korta sejour, men nu är det alltså klart att han går till BP.

– Jag är väldigt glad och tacksam att vara tillbaka i BP där resan började för mig. Jag ser en enorm potential med ”BP 2.0 – 2020”. Ett spännande projekt som med BPs varumärke gör att jag blir mycket inspirerad, säger han till klubbens webbplats.

Det ryktades också om en liknande roll i England och då klubben Wolverhampton. Men så blev alltså inte fallet.

Brommapojkarna är med fyra omgångar kvar av serien tvåa i superettan och siktar på att gå upp i allsvenskan till nästa säsong. 

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.