Blackstenius målskytt i första starten för Göteborg

Göteborgs FC hade inga problem att besegra gästande Växjö.

Bara i den första halvleken gick man upp till 3-0 där Stina Blackstenius i sin första match från start inledde målskyttet.

Göteborg har fått en bra start av säsongen och huserar i den yttersta toppen av den damallsvenska tabellen. Efter matchen mot Växjö var det ingen förändring på den fronten.

Stina Blackstenius inledde målskyttet efter 17 minuter när hon rullade in sitt första mål för säsongen i sin första start. Innan halvleken var över hade anfallskollegan Pauline Hammarlund fyllt på med hennes två första strutar denna säsong.

Avslutade med en vacker chipp

Växjö fick oavgjort 1-1 hemma mot Uppsala i den förra omgången, vilket är smålänningarnas enda poäng så här långt. Här hade man inte mycket att säga till om i en match som till sist slutade 4-0.

Julia Zigiotti Olme blev matchens sista målskytt med en läcker chipp från en position utanför straffområdet.